Om oss

Inga jobb är för små eller för stora

Vår vision är att skapa en sundare och mer hållbar framtid genom att erbjuda högkvalitativa trädgårdstjänster, professionella konsultuppdrag och utbildningar inom sjukvård och brandsäkerhet. Vi strävar efter att vara det pålitliga valet för företag, föreningar och privatpersoner som vill förbättra sina livskvaliteter och säkerhet samtidigt som vi bidrar till en mer hållbar miljö. Med passion och expertis arbetar vi för att göra en verklig skillnad i samhället och i naturen.


Sonny Almstedt

Grundare Boka Hjälp i hem och trädgård i Mälardalen AB

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att erbjuda kvalitativa trädgårdstjänster, expertkonsultation och utbildningar inom sjukvård och brandsäkerhet till företag, föreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter att inspirera och utbilda våra kunder, främja hälsa och hållbarhet, och hjälpa företag att bygga starka varumärken.

Med engagemang och kompetens arbetar vi för positiva förändringar och långsiktiga resultat för våra kunder och samhället som helhet.

Vilka är vi då?

Vi är ett famlijeföretag som använder oss av erfarna och drivna konsulter i varje specifik tjänst vi erbjuder. 


Idén till att starta detta företag föddes redan 2014 av Sonny som till vardags arbetar som brandman och med det arbetar skift. Dvs att det finns lite tid till annat och eftersom Sonny har svårt att sitta still ville han nyttja tiden till att tjäna lite extra samtidigt vara ute bland människor och göra nytta. Sen har det växt från bara utbildningar till vad det är idag. Ett mångsidigt företag som växer i takt med uppdragen vi får.


Välkommen till Boka Hjälp-familjen!

Vi som förenklar din vardag

Sonny Almstedt

Allt i allo

Maila mig: sonny@bokahjälp.se

Ring mig: +46 (0)72 33 44 581

Vivianne Almstedt

Ekonomi/Marknadsföring/Koordinator

Maila mig: vivianne@bokahjälp.se

Ring mig: +46 (0)72 33 44 580

Kia Wigg

Markandsföring/Koordinator

Maila mig: info@bokahjälp.se

Ring mig: +46 (0)76 000 66 99

Våra konsulter och samarbeten

Vialm Consulting

Fenix Brand & HLR

HLR Rådet

Doctus AB

Dahl Medical

unsplash